Algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden

* AquArtisGallery is onderdeel is van Idee in Beeld. Op alle producten, ontwerpen en diensten zijn ook de algemene voorwaarden van Idee in Beeld van toepassing.

* AquArtisGallery behoudt het copyright op alle (ook door haar op maat) gemaakte ontwerpen en kan deze, met inachtneming van de privacy van haar klanten, gebruiken voor verkoopdoeleinden op haar websites en andere promotionele uitingen.

* Alle ontwerpen zijn auteursrechtelijk beschermd. Publicatie of overname zonder toestemming vooraf is uitdrukkelijk verboden.

* AquArtisGallery is op geen enkele wijze aansprakelijk te stellen voor interpretatie van hetgeen dat vermeld staat op haar website.

* De merknaam AquArtisGallery wordt in haar publicaties meegedrukt.

* Onder de klant wordt verstaan de natuurlijke persoon of rechtspersoon die aan AquArtisGallery de opdracht geeft.

* De overeenkomst tussen de klant en AquArtisGallery komt tot stand na ontvangst van de bestelling en betaling van klantzijde en de ontvangstbevestiging (verstuurd door AquArtisGallery aan de klant via e-mail).

* AquArtisGallery levert haar goederen en diensten in overleg met de opdrachtgever. AquArtisGallery is niet aansprakelijk voor vertraging in de levering door de vervoerder.

* AquArtisGallery behandelt persoonlijke gegevens van de klant strikt vertrouwelijk en stelt de gegevens nooit ter beschikking aan derden.

* Op elke overeenkomst tussen AquArtisGallery en opdrachtgever is Nederlands recht van toepassing. In geval van uitleg van de inhoud en strekking van deze algemene voorwaarden, is de Nederlandse tekst daarvan steeds bepalend.

* U kunt artikelen altijd binnen 14 dagen retour sturen. Stuur ons een bericht via de contact pagina voor instructies van uw retour zending.

error: Content is protected !!