Gratis persoonlijk online kunstadvies

Gratis persoonlijk online kunstadvies

Stuur een foto van jouw interieur met de plek waarop je een kunstwerk overweegt en wij plaatsen het werk, gratis, digitaal in jouw ruimte. Zo kun je precies ervaren hoe het werk staat in jouw eigen omgeving. Daarna kun je het kunstwerk (en) nog altijd vrijblijvend écht uitproberen in je interieur. Na een digitale keuze brengen wij het werk dan ook graag ” bij jou op zicht”.

 

Gratis proefplaatsing in jouw eigen ruimte

Jouw favoriete, gekozen kunstwerk kun je thuis of op de zaak vrijblijvend en kosteloos proberen. Wij brengen het werk, of enekel werken graag naar je toe voor een “op zicht” periode. Op die manier kun je ervaren hoe het kunstwerk in je eigen omgeving staat, je ziet de maten, de kleuren… Wil je het werk aanschaffen dan kunnen we het gratis voor je ophangen, mocht het tóch niet je keuze worden dan halen we het werk weer bij je op.

Een opdracht voor een kunstwerk plaatsen

Wij bemiddelen ook graag tussen klant en kunstenaar. Reeds vele opdrachten hebben wij tussen klant en kunstenaar tot een mooie samenwerking gemaakt. Elke kunstenaar binnen onze galerie kan een persoonlijk, voor jou op maat gemaakt, werk creëren. Daarin kan je als klant een eigen thema, ideeën etc. in een persoonllijk gesprek met de kunstenaar naar voren brengen.

kunst advies van AquArtisGallery Amsterdam
error: Content is protected !!